Természetesen most egy olyan jellegű oldalt olvashatna, mely dicséri és pályázat beadására buzdítja Cégét. Mivel azonban mi magunk sem pályáznánk a bürokratikus és bizonytalan kimenetel miatt, így ezt nem is ajánljuk Önöknek sem.

Ha nem csak a pályázatírók első marketingszagú buzdítását veszik alapul, hanem elolvassák a pályázati kiírásokat, akkor rájöhetnek, hogy a pályázat nem egyoldalú ajándék jellegű juttatás. Ön vállal egy fejlődést, amit teljesíteni kell. Ha ezt valami oknál fogva nem tudja megtenni, úgy a pályázati kiírásban leírtak alapján vissza kell fizetni a támogatást!

„… A fenti szerződésszegési esetekben a Támogató a jelen szerződéstől eláll, és a támogatást egyidejűleg visszavonja. Ebben az esetben a jelen szerződés a megkötése időpontjára visszamenő hatállyal megszűnik, a Kedvezményezett a már folyósított támogatást az elállás időpontjában érvényes jegybanki alapkamat kétszeresének megfelelő, a folyósítás(ok) időpontjától a támogatás összegének tényleges visszafizetése idejéig felszámított kamattal növelve az elállás időpontjától számított 15 napon belül köteles visszafizetni a Magyar Államkincstárnál vezetett, a Közreműködő Szervezet által megjelölt bankszámlára…”
( http://www.gkm.gov.hu/data/66502/GVOP_2005_212_Utmutato_v0309.doc )

Nagyon hasznos lehet megtekinteni a 2004 évben elnyert pályázati támogatási összegeket is.
(http://www.gkm.gov.hu/data/69147/gvop121_122.xls )
Ha kiszámoljuk, átlagosan 782 eFt támogatást kaptak a cégek. Mivel maximum 50%-ban támogatható a felkészülés és a tanúsítás, így nagyságrendileg ugyanekkora önrészt kell Önnek is kifizetni.

A mi felkészítési és a mai tanúsítói árakkal számolva, ez az összeg nagyságrendileg tartható egy 30 fős Pest megyei cégre.

A különbség csak annyi, hogy itt nem függ egy bírálattól sem és még a pályázatírónak sem kell sikerdíjat fizetnie!

Ezek után Ön még mindig pályázni szeretne?

Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy meggyőzhessük az ellenkezőjéről: palyazat@9001.hu
 
E-mail küldés Vissza a nyitóoldalra !